Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over een van onze diensten?

Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen.
Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact per mail met ons op.

Zorgtoeslag berekenen is een dynamisch jong bedrijf en werkt 100% onafhankelijk. We vergelijken alle aanbieders op dezelfde objectieve wijze. Dagelijks zoeken we de beste en voordeligste acties zodat onze klanten nog meer kunnen besparen.

De getoonde prijzen die worden getoond tijdens een zorgverzekering vergelijking en/of offerte aanvraag komen direct van de zorgverzekeraar site, en dus altijd 100% actueel. Doordat wij geen eigen prijzen hanteren, maar je doorsturen naar de andere site met de voordeligste aanbieding, profiteer je als klant van een maximaal voordeel.

Ons moto is ‘Wie slim denkt, kiest Zorgtoeslag berekenen.info‘. Geen dure kantoren en honderden mensen in dienst, maar een online webwinkel met als doel: maximaal voordeel en keuze leveren aan onze klanten door dagelijks de beste en voordeligste aanbiedingen te leveren.
Op Zorgtoeslag-berekenen.info kan je gemakkelijk alle informatie gratis krijgen over zorgtoeslag en zorgverzekering premies. Je doet altijd zaken met de adverteerder site die uw bestelling of dienst levert. Onze service is: het makkelijker maken om de beste & voordeligste aanbieding te vinden.

Op dit moment bieden we informatie over zorgtoeslag en zorgverzekering premie vergelijking.

Ja! Alle informatie en vergelijken op onze site zijn geheel kosteloos en zonder verplichten. Dat geldt ook om een offerte aan te vragen.

We hebben contracten met de meest bekende zorgverzekeraars en bedrijven in Nederland. Per gebracht contract en verkocht product ontvangen wij een kleine vergoeding. Door de lage vergoeding kunnen we de voordeligste prijzen aanbieden aan onze klanten en profiteert de klant maximaal.