Zorgverzekeringen 2019

Zorgverzekering 2019 overzicht

We hebben voor ons bezoekers een overzicht gemaakt van alle zorgverzekeringen in Nederland. Bekijk hieronder alle zorgverzekeraars, vergelijk en sluit direct uw nieuwe en voordelige zorgverzekering eenvoudig af!

Studenten zorgverzekering 2019 – Besured NL

Als student of young professional wil je natuurlijk een zorgverzekering die bij jouw levensstijl past. Je bent jong en je wilt niet teveel betalen. Aan de andere kant wil je wel goed verzekerd zijn als er iets gebeurt, bijvoorbeeld als je een ongeluk krijgt, als je naar het ziekenhuis of naar de tandarts moet. Besured biedt de zekerheid die je zoekt. Bij Besured doen we alles digitaal. Dat is niet alleen veel makkelijker en sneller, maar ook een stuk goedkoper, omdat we geen duur callcenter of groot kantoorpand nodig hebben. Besured is een verzekering aanbieder die zich specifiek richt op studenten en young professionals.

zorgverzekering 2017

Zorgverzekeringen specialist

PNOzorg is een toonaangevende specialist in zorgverzekeringen. PNOzorg is al zeven jaar op rij uitgeroepen tot de beste zorgverzekering van Nederland. Veel mensen die de pakketten en vergoedingen van PNOzorg zien, stappen meteen over naar PNOzorg. Iedereen kan zich bij PNOzorg verzekeren. Van oudsher bestaat de doelgroep uit “creatief Nederland”. Denk hierbij aan alle mediabranche (waaronder omroepen als RTL en NOS), de reclamebranche, de marketingbranche, en developers. Maar ook kunstenaars, architecten, fotografen, adviseurs, onderzoekers, ontwerpers en meer. Daarnaast richt PNOzorg zich op ondernemers, waaronder ZZP-ers.

Christelijke zorgverzekeraar – Pro life

Pro Life, dat betekent: voor het leven! We zien het leven als een wonder, een geschenk van God.

Waardevol maar ook kwetsbaar. Als het leven als een geschenk wordt gezien, blijft het leven van waarde, zelfs als gezondheid afneemt.
Juist dan verdient het leven zorg, aandacht en bescherming.

zorgverzekering vergelijken

ZorgDirect Zorgverzekering

Blijf in beweging. Dat is waar ZorgDirect.nl voor staat. Dit betekent dat ZorgDirect.nl continu op zoek is naar verbeteringen in het product en de dienstverlening. Maar het betekent ook dat zij haar verzekerden helpt om in beweging te blijven. Zowel fysiek, mentaal als op het werk. Voor zzp’ers en professionals
ZorgDirect.nl biedt vanaf 2017 specifieke diensten/producten voor zzp’ers en professionals.Zorgverzekeringen 2017

Stel zelf je zorgverzekering samen

Met een HEMA Zorgverzekering profiteer je van scherpe premies. Bovendien ontvang je een kortingskaart waarmee je het hele jaar 10% korting krijgt op bijna alles bij HEMA. En je kunt gewoon naar je eigen huisarts en ziekenhuis.

zorgverzekering 2018 vergelijken

Zorgverzekering vergelijken

Al meer dan 300.000 consumenten hebben hun zorgverzekering online via Independer geregeld. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen. Binnen een paar minuten vind je de premies van meer dan 900 verschillende zorgverzekeringen, waarvan een groot gedeelte direct online af te sluiten is.  Speciale keuzehulpen helpen de bezoeker om te bepalen welke zorgkosten er wel en niet verzekerd hoeven te worden. Specifieke zorgwensen kunnen makkelijk ingevoerd worden zodat er alleen zorgverzekeringen getoond worden die voldoen aan die eisen.

zorgverzekering 2018

Zorgverzekering van CZ Direct

CZdirect is een voordelige ziektekostenverzekering met een lage premie en een uitgebreide dekking. Als je ons vergelijkt met andere zorgverzekeraars, zie je meteen de grote verschillen. Je betaalt bij ons namelijk alleen voor de zorg die je nodig hebt. En omdat we een online zorgverzekering zijn, regel je alles via internet of je smartphone. En dat is extra goedkoop.
Dus wil je goed maar wel betaalbaar verzekerd zijn? Kies dan vandaag nog CZdirect.

zorgverzekering

Zorgverzekering van CZ

Bij CZ geloven we dat zorg verzekeren meer is dan nota’s vergoeden. Als er iets gebeurt, kunt u op CZ rekenen. CZ biedt naast ruime keuze in zorgverzekeringen, ook de beste persoonlijke service.

Zorgverzekering met een lage premie

Al zeven jaar de laagste zorgpremie van Nederland! Anderzorg – Zorgverzekering.

zorgverzekeringen 2018 vergelijken

Profiteer van een goedkope zorgverzekering met vrije zorgkeuze

Bereken uw premie en bekijk uw korting!

Doe nu mee met uw postcode en profiteer van:

Lage premie: tot 30% korting op de Delta Lloyd Zorgverzekering
Volledige vrije zorgkeuze: u kiest zelf uw arts en ziekenhuis
Uitstekende vergoedingen voor fysiotherapie, kraamzorg en alternatieve geneeswijzen
Vraag direct aan, uw huidige zorgverzekering wordt voor u opgezegd!

Zorgverzekering 2017 Top 3

Zorgverzekering vergelijken – ZorgverzekeringExperts.nl

Zorgverzekering 2018 vergelijken eenvoudig en snel

Bent u opzoek naar een zorgverzekering? Op zorgverzekeringexperts.nl kunt u eenvoudig zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. Het grootste voordeel van vergelijken is dat u kunt besparen op uw zorgpremie. Van het geld dat u uitspaart kunt u natuurlijk weer andere leuke dingen doen. Kies vandaag nog een zorgverzekering via onze vergelijker en bespaar!

zorg 2017 vergelijken

Zorgverzekering vergelijken en afsluiten

Kies en sluit direct af met korting! Nu tijdelijk met gratis healthcheck twv. 35 euro! Overstappen zonder gedoe. Wij regelen voor jou de
overstap.

Bespaar 10% op uw premie

Een uitstekende zorgverzekering met de hoogste korting. Dat is wat we u bieden. Ook in 2018 kunt u kiezen uit een luxe kado of tot 10% korting op uw basisverzekering. Kijk snel wat uw voordeel is.

Zorgverzekering 2017

Zorgverzekering 2018

Extra voordeel op uw zorgverzekering via uw huidige Univé verzekeringen of met een collectief via werkgever of vereniging. Bereken nu uw premie!